Over Ons

Midden 2018 zijn wij, Brent en Berend, het bedrijf 21Webb gestart. Wij vinden dat websites betaalbaar moeten zijn en niet onnodig veel plugins moet bevatten die alles alleen maar gecompliceerder en foutgevoeliger maken. Daarom programmeren wij websites vanaf de grond met programmeertalen. Hierdoor wordt het maken van een website een stuk interessanter en hebben wij volledige controle over uw website, omdat wij geen gebruik maken van WordPress of iets dergelijks. Naast het programmeren vinden wij de interactie met klanten erg leuk. Iedereen heeft namelijk een andere kijk op hoe hij/zij iets wil. Hier goed op inspelen is een lastig, maar leuk spel.

Berend Bleeker

"Hard werken en niet zeuren, daar kom je verder mee"

Sinds wij 21Webb begonnen zijn, heb ik veel dingen geleerd. Eén van die dingen is dat uitstellen je niet verder gaat helpen. Deadlines moeten gehaald worden en je wilt een goede indruk achterlaten op je klanten. Ook wil ik meer doen dan gisteren, dus ik zorg ervoor dat ik efficiënter werk en meer tijd besteed aan items met een hoge prioriteit. Dit is ook mijn insteek voor het runnen van een bedrijf. Werk hard. Het kan altijd beter. De deadline is nu.

Brent Meeusen

"Een rivier heeft veel bochten, maar komt altijd uit bij de oceaan"

Ik ben bijna vijf jaar geleden begonnen met het maken van websites, en ik doe het nog altijd met plezier. Ik had toen ik begon met programmeren absoluut niet verwacht om er nu een bedrijf mee te hebben, maar het is een geweldige keuze geweest om met 21Webb op te richten samen met Berend. Ik ben altijd gemotiveerd om te programmeren en ik stop niet voordat ik vind dat het goed genoeg is.