Portfolio

Klanten bestand

21Webb bestaat pas sinds 2018 en heeft daarom nog maar een klein klantenbestand. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe klanten die wij kunnen blij maken met onze websites. Bent u een beginnende ondernemer of bent u op zoek naar een website tegen een eerlijke prijs? Neem dan contact met ons op! Bent u benieuwd wat voor websites wij al gemaakt hebben? Kijk dan even rond op deze pagina.

Esmée Schütz

Voor Esmée heeft 21Webb een online CV gemaakt om een toelatingscommissie van een Nederlandse universiteit te laten zien wie zij echt is en de toelating persoonlijker te maken.

Freshcourt

Bij een tennisvereniging hoort meestal ook een tenniskantine. Freshcourt is de tenniskantine van de vereniging D.L.T.C. Dash '35. De eigenaar van Freshcourt wilde een nieuwe website, waarop hij zelf veel dingen kon aanpassen, zoals de menu's, nieuwsartikelen, evenementen en meer.

KiZzorg

KiZzorg is een bedrijf in de zorgsector wat hulp biedt aan verstandelijk en/of geestelijk beperkte mensen. Ze kunnen op elk niveau hulp leveren. Dit doen ze met hun eigen werknemers, dus niet met ingehuurde zzp'ers of freelancers. Deze werknemers volgen jaarlijks enkele cursussen over onder andere weerbaarheid en omgang met agressie.