Wat doen wij

Wij zijn een full-service internetbureau, waardoor alle diensten die u nodig heeft voor een goede website op één plek zitten. Dat scheelt u een hoop tijd en geld, en daardoor weet u zeker dat het eindproduct precies is hoe u het zich voorstelt. Wij onderscheiden onze diensten in 3 belangrijke categorieën.

Webdesign

Een website geeft vaak een eerste indruk van een bedrijf. Daarom is het belangrijk dat deze mooi en gebruiksvriendelijk is. 21Webb zorgt ervoor dat uw klanten een goede eerste indruk krijgen van u en uw bedrijf. Ook zorgen wij ervoor dat de uitstraling van de website past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Om te beginnen zorgen wij dat uw website een bepaald thema heeft dat past bij uw logo en bedrijfskleuren. Dit passen wij toe over de hele website. Als het thema gekozen is gaan wij uw website programmeren. Het thema is een ontzettend belangrijk onderdeel, omdat het soort website wat u heeft erbij moet passen. Heeft u een blog? Dan is een speels design goed. Maar verkoopt u auto's? Dan is een moderne, strakke website een passender keuze.

Al onze websites zijn responsive. Dat betekent dat de website op vrijwel alle beeldschermgroottes goed werkt. Dit is belangrijk, omdat de telefoons en tablet sinds 2016 meer gebruikt worden om websites op te zoeken dan laptops en computers.

Search Engine Optimalisation

Het is inmiddels ondenkbaar dat een bedrijf niet te vinden op het internet te vinden is. Maar een bedrijf online goed zichtbaar maken is vaak een lastige, tijdrovende taak. Daarom programmeren wij onze websites "SEO-friendly". Dat betekent dat wij op een algemene wijze programmeren, zodat de grote zoekmachines zoals Google en Bing u hoog in het vaandel zullen hebben staan.

Webhosting

Een website alleen is lang niet alles, want uw website moet ook online staan. Hier heeft u een hoster voor nodig. Bij ons betaalt u een klein bedrag per maand waarvoor wij uw website online houden, en nemen wij de zorgen voor de host en domeinnaam op ons. Dat scheelt u veel tijd, moeite en complicaties.